,

Xiomi lancarkan Redmi Note 2 di Malaysia


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Syarikat teknologi terkemuka di China, Xiomi yang semakin meningkat naik di Malaysia kini melancarkan lagi satu produk baru yang mendapat perhatian ramai. Xiomi sebelum ini telah mengeluarkan pelbagai produk seperti Redmi 2, Mi 4i, Mi Note 64GB, Mi power bank dan banyak lagi produk hebat. Diminati ramai atas faktor teknologinya yang hebat dan juga harganya yang sangat rendah berbanding jenama teknologi lain, kini Xiomi semakin aktif mengorak langkah di Malaysia.

xiaomi-redmi-note-2

a

Tepat jam 12 tengahari tadi, Xiomi Malaysia telah menlancarkan satu lagi produk barunya iaitu Redmi Note 2 di laman Facebooknya.

Redmi Note 2 yang terdapat dalam dua pilihan warna iatu putih dan kelabu gelap, sedia untuk dimiliki dengan harga RM649 sahaja. Mengunakan tagline “Born to Perform”, Redmi Note 2 menawarkan fungsi 4G dual sim di mana anda boleh mengunakan data untuk kedua-dua sim anda.

1 4

2

3

Untuk yang berminat mendapatkan Redmi Note 2, anda boleh membuat tempahan awal melalui mi.com/my bermula 11 November ini. Bukan itu sahaja, pada 11 November ini Mi Malaysia akan mengadakan Mi Singles’ Day di mana terdapat pelbagai diskaun dan barangan percuma untuk pelanggan Mi Malaysia.

5

Terdapat RM500,000 kupon tunai akan diberikan kepada pelawat laman web Mi dan juga jualan RM 1! Hebat bukan? Untuk maklumat lanjut berkenaan dengan Mi Singles’ Day ini anda boleh ke laman Facebook mereka. Untuk info penuh berkenaan dengan Mi Malaysia, sila layari Mi Malaysia .

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Fatin Razali

Picisan yang gemar menyusun aksara menjadi sesuatu yang indah dibaca. Tiada pengalaman mengembala kambing biri-biri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *