“Video Ni Bertaraf Antarabangsa” Ini Komen Netizen Setelah Melihat MV Satu Peluang Nyanyian Andi Bernadee

Setelah dimuatnaik di youtube pada 30 Oktober yang lepas, muzik video lagu Satu Peluang nyanyian Andi Bernadee ini sudah mendapat 350 ribu tontonan. Not bad untuk artis baru nak up macam Andi Bernadee ni.

Pasti ramai yang baru mengenali Andi Bernadee ni selepas beliau mengikuti rancangan Big Stage yang mana beliau tidak dapat meneruskan perjuangan dan tersingkir di rancangan tersebut. Tapi itu kisah lama,apa yang baru ialah lagu Satu Peluang ini yang amat catchy dan senang nak ingat.

Setelah muzik video ini dimuatnaik, ia mengundang pelbagai komen dari netizen salah satunya seperti dibawah ni

 

 

 

 

Padangan abang ni sama macam pandangan kami ketika pertama kali melihat muzik video ini, mungkin kerana faktor color, storyline dan sentuhan teknikal yang membuat video ini bertaraf antarabangsa. Macam kami kata pada lagu Bidadari – Ismail Izzani , kami sangat suka dan teruja dengan kualiti muzik video artis Malaysia sekarang jadi kami harapkan lebih untuk next Muzik Video.

Apa-apa pun jom layan lagu Satu Peluang nyanyian Andi Bernadee ni

Lirik Lagu Satu Peluang – Andi Bernadee

Verse 1
Hatiku masih berdebar tiap kali bertemu,
Aku cuba bersuara walaupun lidahku kelu,
Perasaanku padamu seluas lautan biru,
Beriku satu peluang untuk mengenalimu

Pre Chorus
Aku suka cara jalanan kamu
Aku suka hilang dalam alismu
Siapa lagi sini seperti kamu?

Tindak balas kamu sangat terkawal
Itu tanda-tanda kau jual mahal
Siapa lagi sini seperti kamu?

Chorus 2X
Dame Solo Una
Dame Solo Una
Berikan aku hanya satu peluang
Satu peluang

Hook
Oweyoweyowey, Satu
Oweyoweyowey, Peluang
Oweyoweyowey,
Oweyoweyowey, Percayalah

Verse 2
Keindahan wajahamu sama seperti hatimu
Suaramu yang lembut dan juga merdu
Bagiku, seribu tahun pun tak ku jemu
Beriku satu peluang untuk mengenalimu

Pre Chorus

Chorus 2X

Hook

Bridge

Beri aku ruang,
Beri aku satu peluang,
Beri aku ruang,
Oh sebelum engkau pulang,
Beri aku ruang,
Beri aku satu peluang,
Beri aku ruang,

(Magic Potions in the compound)

Chorus 2X

Hook 2X

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.