, , ,

Video : Stan Lee’s Cameo on Big Hero 6


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mesti ramai yang tau, Stan Lee selalu menjadi cameo dalam movie-movie marvel seperti spiderman, fantastic four, x-men, iron man dan banyak lagi, tapi kali ini Stan Lee jadi cameo dalam filem Big Hero 6, walaupun filem ni tahun lepas dah ditayangkan, dan mungkin kami je yang lambat tapi takpe kami nak kongsi juga video ini

Stan Lee muncul dalam filem Big Hero 6 sebagai ayah kepada Fred yang mana korang leh tengok dalam filem Big Hero 6 After Credits Scene, kami malas nak bercerita panjang, jom kita tengok video After Credit filem Big Hero 6 ini.

so adakah filem ini akan ada bersangkut paut dengan Marvel? ataupun sekadar cameo? ada khabar angin mengatakan Big Hero 6 akan bergabung dengan The Incredibles. Betul atau tidak sama-sama kita nantikan

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Shepherd

Penjaga Kambing yang suka bergosheep.
90% Sheep & 10% Shepherd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *