, , ,

Video : 5 Perkara Yang Anda Tidak Tahu Tentang Izzue Islam


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hai semua, jika sebelum ini kami kongsikan apa dia 5 perkara yang korang tak tahu pasal Syazwan Zulkifly, so pada hari ini kami nak kongsikan video 5 Perkara Yang Anda Tidak Tahu Pasal Izzue Islam pula,

tapi sebelum itu masih belum terlambat untuk kami ucapkan selamat hari lahir kepada Izzue Islam yang menyambut hari lahirnya semalam, korang boleh tengok kat laman instagram Izzue Islam betapa meriahnya sambutan yang diadakan untuk Izzue Islam yang menyambut hari lahirnya yang ke 25 itu.

Jadi marilah kita lihat video yang disediakan oleh Whonney dan juga Hidung Kembang.

Kalau korang ada cadangan nak suruh artis mana buat video macam ni, feel free untuk drop your komen dan bagitau korang nak suggest artis mana okay! korang boleh subcribe channel youtube kami juga okay! klik sini EHGOSHEEP

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Shepherd

Penjaga Kambing yang suka bergosheep.
90% Sheep & 10% Shepherd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *