, ,

Servis Penghantaran Percuma Bagi Mereka Yang Membeli KambingKravers


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kali ini kami nak kenalkan kat korang semua benda baru. Yelah sekarang ini kita dah banyak lihat foodtruck tumbuh macam cendawan dan apa yang dijual oleh mereka amatlah rare dan ada yang murah tapi sedap! Contohnya CikMakPakHang yang berpangkalan di Nilai. Tapi kami akan review tentang CikMakPakHang ini minggu depan.

Apa yang kami nak kenalkan kat sini ialah satu jualan atas talian, selalu bila sebut pasal jualan atas talian ni korang mesti ingat dorang just jual ubat pemutih muka, jual tudung tapi yang peliknya KambingKravers menjual Daging Kambing secara atas talian atau mat salleh kata “Online”. Yerp, jangan gosok mata korang, memang betul KambingKravers mejual daging kambing secara online.

Kalau korang nak tau #KambingKravers ini merupakan idea yang tercetus dari gabungan tiga kepala iaitu @fred9fareed @metafack @hazimshafii. Pandai dorang ni, kat Malaysia kalau tak silap kami takde lagi yang jual daging kambing secara atas talian.

Bila kami tanya kepada salah seorang pengasasnya @fred9fareed tentang mengapa mereka mewujudkan KambingKravers ini, dan jawapan beliau sangat simple iaitu utk memenuhi permintaan dan citarasa peminat daging kambing di Malaysia. Menurut @fred9fareed atau nama manja beliau Fred, KambingKravers ditubuhkan pada 1 November 2015. So maksudnya tak sampai sebulan pun lagi.

Apa yang @KambingKravers jual? adakah sekadar daging mentah? Sudah tentu tidak, KambingKravers menjual daging kambing yang telah siap diperap pada harga RM 45 sekilo bersama gravy istimewa, yang lagi menarik tentang KambingKravers ni, selain mereka menjual daging kambing secara atas talian, mereka juga menawarkan servis penghantaran percuma untuk mereka yang membeli daging kambing ini.

Apa yang istimewa, Daging kambing yang diperap oleh KambingKravers ini bukan daging kambing biasa tau, mereka mengunakan daging kambing yang berasal dari kambing Australia dan daging kambing ini telah diperap bersama ramuan rempah yg istimewa serta sos black pepper, yang lagi menarik resipi dan perapan yang dilakukan adalah ‘homemade”.

Malas nak cakap banyak, apa kata kita lihat sedikit gambar yang kami ambil dari instagram KambingKravers

Jadi pada korang yang rasa nak order KambingKravers ni, korang boleh whatsapp ke nombor 0193117338 untuk order dan delivery.

Korang boleh follow KambingKravers di
Twitter @kambingkravers
Instagram @kambingkravers
Facebook KambingKravers

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Shepherd

Penjaga Kambing yang suka bergosheep.
90% Sheep & 10% Shepherd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *