, ,

[Review] The Fate of The Furious 2017


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Untuk sebuah film berbudget 250million USD.. ianya masih boleh dikategorikan film aksi paling FUN setakat 2017..

PLOT :

seperti biasa plotnya masih mengenai isu hijack.. cuma kali nie dieorang plan untuk carjack Russian Submarine pula..
so kalau ada yang ingin kan film ini,emosinya sehebat Furious 7.. ianya mungkin akan mengecewakan korang..

PEMBINAAN WATAK :

The Rock dan Statham steal the show from Diesel! walaupun dipertengahkan cerita korang akan kata? what the F?? statham? hehe.

ACTION :

Punca besar aku tonton film ini hanya kerana #FGaryGray yang pernah hasilkan film aksi kegemaran aku sepanjang zaman, iaitu #TheNegotiator & #LawAbidingCitizen.. so dia totally berjaya hasilkan film full pack action yang cukup menghiburkan..
terutama scene di Cuba dengan olahan camera movement yang cukup perfect!

kesimpulan bagi aku film ini layak untuk berakhir disini sahaja.. kerana aku dah tak nampak plot apa yang sesuai dan cukup relevant untuk diketengahkan lagi.. plot ”hidup mati” tu dah jadi satu kebiasaan bagi franchise film ini.. kalau ada F9 nanti, tak taulah watak apa yang akan muncul … so kalau nak beri sumbangan untuk mereka hasilkan F9.. sila lah tonton…haha pape pun still enjoy.. selamat menonton!

personal rate : 6.5/10 setuju dgn komuniti rotten huhuhu
rotten : 6.2/10

p/s : jangan buang masa tunggu end credit..

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *