Search Results for:

  • ,

    10 Akaun Twitter Parody yang kelakar

    Twitter adalah tempat untuk menghilangkan bosan, menghabiskan masa untuk orang yang tidak terlalu ambil serius tentang semua perkara. Bagi anda yang aktif di Twitter, pasti anda sudah tahu beberapa akaun parody yang sering tweet kelakar hingga mendapat beribu-ribu tweet. Untuk anda yang mahukan hiburan di Twitter, berikut adalah beberapa akaun parody yang anda boleh follow.

  • , , ,

    Fesyen : Cara berpakaian mengikut bentuk tubuh

    Setiap orang mempunyai bentuk tubuh yang berbeza-beza. Pasti pening kepala dalam hal nak bergaya kan? Orang lain pakai cantik je, kita pakai nampak buruk. Kebanyakan wanita terbahagi kepada enam jenis bentuk tubuh iaitu Jam Pasir (Sama rata bahagian atas dan bawah, pinggang ramping), Pear Terbalik (Berisi di bahagian atas tubuh), Pear (Berisi di bahagian bawah tubuh), Segi Empat […]

  • , , , ,

    Kpop: Se7en tidak lagi bersama YG Entertainment

    Baru-baru ini dilaporkan bahawa penyanyi Se7en tidak akan memperbaharui kontrak dengan syarikat naungannya, YG Entertainment. Pada 25 Februari, satu laporan dikeluarkan menyebut, “Se7en telah didaftarkan dalam tentera tanpa kontraknya diperbaharui dengan YG Entertainment. Kedua-dua pihak memutuskan bahawa mereka tidak akan memperbaharui kontrak buat masa ini. “

  • , ,

    Cinta Terbaik single solo Syed Shamin

    Cinta Terbaik single solo Syed Shamin. Cinta Terbaik single solo Syed Shamim. Nampaknya penyanyi yang selalu berduet dengan Tasha Manshahar kini telah mengeluarkan single solonya sendiri berjudul Cinta Terbaik. Dengar cerita lagu ni hasil ciptaan zul 2by2. Kalau macam tu, lagu ni bakal hits  tak macam lagu Mewangi nyanyian Akim & The Majistret?

  • , ,

    Abby Abadi Bakal Berkahwin?

    Abby Abadi bakal Berkahwin, mungkin gosip atau khabar angin ini sedang berlegar-legar di social media. Namun apa yang Abby Abadi catatkan melalui caption instagram beliau seperti memberi petunjuk yang Abby Abadi akan berkahwin dalam masa yang terdekat namun bukan dalam bulan ini.

  • , , ,

    Cinta – Perempuan Dan Merajuk

    Cinta – Perempuan Dan Merajuk. Merajuk, antara masalah atau keadaan paling biasa yang biasa kita semua hadapi. Tak kira ketika masih bercinta ataupun sudah berumah tangga, merajuk ini masalah yang memang dari dulu menjadi isu dua jantina. Tak pernah ngam, tak pernah padam.