Search Results for:

  • , , ,

    10 Lagu Cinta Paling Power (Versi Bahasa Inggeris)

    Siapa sedang hangat bercinta kat sini? Kalau tak hangat pon, suam-suam kuku ke? Sebab kalau tengah bercinta, mesti bila dengar lagu cinta je, terus rasa macam terbang-terbang gitu. Rasa angau kan? Bila dengar lagu cinta sikit, terus terkenangkan si kekasih hati. Kalau sebelum ini kami pernah kongsikan 10 Lagu Putus Cinta Paling Power, kali ni […]

  • , , , ,

    Caitlyn Jenner : Dari lelaki, berubah menjadi perempuan

    Untuk anda yang sering mengikuti perkembangan industri hiburan Hollywood, pasti anda semua kenal dengan keluarga Kardishans yang penuh dengan gossip dan kontroversi. Sekitar April, Bruce Jenner, ayah kepada Kylie dan Kendall Jenner telah membuat pengakuan dalam satu temuramah eksklusif. Bruce Jenner telah membuat pengakuan, “I’m a woman” di dalam temuramah bersama ABC News itu dan […]

  • ,

    Ini Dia 9 Gambar Dari Dalam Kaabah Yang Diambil Oleh Yasser Ahmad

    Mungkin ini kali pertama korang lihat keadaan di dalam Kaabah ini ataupun mungkin korang dah pernah tengok sebelum ini. Tapi takpe kami nak kongsikan juga gambar ini dengan semua pembaca ehgosheep. Yasser Ahmad yang berpeluang untuk masuk ke dalam Kaabah pada 30 May yang lalu dan telah memuatnaik beberapa gambar dari dalam Kaabah di laman […]

  • , ,

    Korang patut lihat hasil kreatif dari Teme Abdullah

    Siapa yang minat melukis atau gemar melihat hasil kreatif, korang patut lihat hasil kreatif dari Teme Abdullah, seorang pelajar seni bina di London. Teme Abdullah yang aktif menghasilkan lukisan sketch bangunan juga merupakan seorang blogger yang menulisan penulisan dakwah sejak 2011. Sejak 2011, Teme Abdullah mula menulis blog dan menggunakan simple doodle untuk menjadikan tulisan beliau […]

  • ,

    Cover Pilihan : Story of My Life oleh The George Twins

    Hello! Cover pilihan minggu ini adalah nyanyian The George Twins! Ha bukan selalu kan nak dapat dengar nyanyian adik beradik kembar yang kacak. The George Twins adalah dua adik beradik kembar, Jordan dan Tyler yang gemar menyanyi dan berimpian untuk memberi inspirasi kepada remaja dengan nyayian! Jom kita dengarkan cover pilihan EhGoSheep minggu ini iaitu […]

  • , , ,

    10 Lagu Putus Cinta Paling Power (Versi Bahasa Inggeris)

    Bila putus cinta, kita mesti kurung diri dalam bilik terbaring mengenang nasib dan kenangan lepas dengan bekas kekasih kita kan? Nak lagi best, sambil pasang lagu-lagu yang memang membangkitkan lagi emosi dan perasaan sedih dalam diri tu. Memang makin laju lah air mata mencurah-curah kan? Okay jom kita usha 10 lagu putus cinta paling power […]

  • , ,

    Apa Yang Jadi Jika Watak Kartun Fiksyen Join UFC?

    Kita selalu tengok watak-watak hero kartun ini berlawan dengan musuh-musuh dorang yang tersendiri, tapi pernahkah korang terfikir untuk melihat hero-hero kartun ini berlawan sesama sendiri? agak-agak siapa lawan yang sesuai dengan mereka? Jika di dunia sebenarnya mereka yang nak berlawan sesama sendiri akan join boxing ataupun UFC, tapi bagaimana jika watak kartun yang kita selalu […]

  • , , , , , ,

    Taylor Swift Melancarkan Muzik Video Terbaru Bad Blood ft Kendrick Lamar

    Taylor Swift yang menjadi bualan ramai kerana “mungkin” tengah dilamun cinta dengan Calvin Harris baru sahaja melancarkan muzik video terbaru beliau yang bertajuk Bad Blood yang dinyanyikan bersama dengan Kendrick Lamar. Muzik video ini menampilkan Lena Dunham, Kendrick Lamar, Hailee Steinfeld, and Lily Aldridge and Gigi Hadid. Jom kita layan muzik video Bad Blood nyanyian Taylor […]