Search Results for:

  • ,

    Maggi Royale: Choose Your Own Adventure Contest -Percutian idaman untuk dimenangi!

      Kalau tanya, mesti semua orang akan katakan yang mereka perlukan cuti kan? Tapi untuk membayar satu percutian idaman bukanlah murah. Bagaimana kalau kami katakan yang korang boleh bercuti ke tempat idaman dengan seorang teman pilihan, bila-bila masa yang korang tetapkan secara PERCUMA! Kepada penggemar Maggi, inilah masanya untuk korang sertai peraduan Maggi Royale -Choose […]

  • ,

    OPPO Melancarkan OPPO R7 Plus dan OPPO R7 Lite

    OPPO, satu syarikat elektronik dan teknologi global, telah melancarkan dua model daripada siri R7 yang telah lama dinantikan di Malaysia iaitu OPPO R7 Plus dan OPPO R7 Lite. Bagus OPPO ni sebab dengar apa yang pengguna perlu dan mahukan dalam sesebuah smartphone. Pelbagai penambahbaikan telah dilakukan kepada kedua-dua siri R7 ini untuk memenuhi keperluan ramai. […]

  • , , , ,

    Sisi Hitam Kehidupan Model Lelaki

    Setiap kali terpandang billboard atau menyelak majalah fesyen, pernahkan anda berasa cemburu melihat betapa cantik dan kacaknya model-model yang memperagakan jenama terkenal? Dengan wajah dan badan idaman dunia, kita semua pasti berfikir yang mereka adalah insan-insan beruntung. Wajah hebat, hidup senang. Pastinya semua mengimpikan kehidupan seperti mereka.

  • , ,

    Video Iklan Sedekah Paling Terbaik Dan Menginsafkan

    Sedekah adalah amalan yang mulia. Bila kita ikhlas bersedekah adaganjaran pahala yang menanti. Ini kerana setiap benda baik yang kita buat akan dibalas dengan perkara yang baik. Allah s.w.t akan melapangkan dada, membuatkan kita gembira, melegakan perasaan dan membahagiakan seluruh hidup kita. Jadi bersedekahlah dengan ikhlas walaupun sedikit kerana di dalam setiap rezeki dan harta […]

  • ,

    Popcorn Time : Aplikasi Streaming Movie Yang Semakin Popular

    Bagi mereka yang suka tengok pelbagai TV Series, Filem dan rancangan kegemaran pasti mereka pernah mengunakan Netflix dan membayar sejumlah yuran bulanan, dan juga yang terbaru iFlix dimana korang cuma dikenakan bayaram RM8 sebulan untuk mengunakan aplikasi tersebut. Namun bagi mereka yang lokek atau dan mahu menonton rancangan kegemaran secara percuma? Popcorn Time adalah aplikasi […]

  • , , , , ,

    Goldfish & Blink Lancarkan Lagu Baru “Somewhere New” Kolaborasi Dengan Elizabeth Tan

    Peminat EDM pasti mengenali Goldfish & Blink ini, mereka telah tampil dengan lagu baru yang bertajuk “Somewhere New” dan berkolaborasi dengan Elizabeth Tan yang terkenal dengan lagu Knock Knock. Ini merupakan kali pertama mereka berkolaborasi bersama. Lirik lagu ini ditulis oleh Elizabeth Tan dan juga lagu english pertama beliau selepas lagu single Knock Knock. Jom […]

  • , , , ,

    G.Soul tampil dengan Love Me Again

    G.Soul akhirnya bakal kembali ke bidang nyanyian bulan ini! Menurut JYP, G.Soul akan tampil dengan single terbaru dan EP bertajuk, Love Me Again. Walaupun belum dapat dipastikan sama ada G.Soul akan keluar dengan hanya sekadar single atau sebuah EP, teaser pertama telah pun dikongsikan di laman sosial JYP Entertainment Selain video teaser, poster bewarna merah juga ditampilkan […]

  • , ,

    Cover Pilihan : Flashlight oleh Nicole Cross

    Semenjak tayangan Pitch Perfect 2, lagu Flashlight nyanyian Jessie J semakin kerap didendangkan di corong-corong radio. Lagu ini memang indah melodinya bukan? Untuk kali ini, Cover Pilihan menampilkan Nicole Cross, remaja dari German. Nicole sudah banyak menghasilkan video-video nyanyian yang mendapat tontonan lebih dari 1 juta orang di Youtube! Dah, jom saksikan Cover Pilihan : […]

  • , ,

    “Harry Potter and the Cursed Child” Taruhan Terbaru J.K. Rowling

    Ini mungkin berita yang ditunggu-tunggu oleh peminat-peminat filem Harry Potter. Sempena ulangtahun penerbitan Harry Potter and the Philosopher’s Stone, penulis terkenal J.K Rowling mengumumkan cerita baru mengenai Harry Potter. Perkara ini diumumkan sendiri oleh J.K Rowling melalu status yang dimuatnaik di laman twitter beliau pada 2 hari lepas. I'm also very excited to confirm today […]