, , ,

Nabila Huda Bengang Dengan Akaun Palsu


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nabila Huda Bengang Dengan Akaun Palsu. Nabila Huda meluahkan perasaan bengang di laman instagram beliau apabila ada individu yang membuat akaun palsu mengunakan nama beliau di facebook dan juga mengunakan nama beliau untuk meminta duit dari peminat, dah sudah ada peminat yang bank in kerana kesian dekat Nabila Huda dan mereka tidak tau akaun itu palsu

 

Nabila Huda Mengamuk

This both facebook account adalah FAKE!!!!!!Korang jangan tertipu.Especially yang the right one.Yang belah kanan tu memang melampau sebab saya dengar dia ada message some of my fans MINTAK DUIT mintak simpati peminat dan ada yang dah bank in!!!Serious ah dah la fake acc nk curi gambar from instagram.Status yang dk update pun ikut suka hati dia je!Tolong jangan tertipu!Saya akan amik tindakan soon.Please spread the news okay.For ur information saya memang takde admin untuk fanpage on facebook.Saya ada satu saja fanpage yang adminnya adalah saya.i’ll post it later.PLEASE REPOST.

Nabila Huda Mengamuk 1

agak-agak apa yang Nabila Huda akan buat lepas ni? Report Polis or SKMM? sama-sama lagi kita tunggu, sambil tu marilah kita bantu Nabila Huda untuk report SPAM akaun palsu yang mengunakan nama beliau itu okay!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Shepherd

Penjaga Kambing yang suka bergosheep.
90% Sheep & 10% Shepherd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *