, ,

Movie Review: Kingsman: The Secret Service


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kepada yang gemar tengok filem aksi perisik, korang patut dan wajib tengok filem Kingsman: The Secret Service ni. Filem ni tersangat-sangat la best sampai korang nak tengok 2 kali. Ini sebab korang patut tau kenapa filem Kingsman ni best: 

  1. Plot cerita yang tak boring
  2. Ada aksi gaduh-gaduh yang super duper awesome
  3. Ada sesi tembak menembak yang padu
  4. Ada kepala meletup letup macam bunga api
  5. Hero dan heroin yang can do

Lain orang lain taste, bagi kami film Kingsman ni tersangat best. Menepati citarasa dari semua aspek. 10 bintang! 10 bintang! Korang macam mana? Share la dengan kami pendapat korang pasal filem Kingsman ni. Yang belum tengok tu jom tengok trailer dia ni:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Hidung Kembang

Teropong gosheep menggunakan hidung. 90% benar 10% bohong. Gotcha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *