,

Mi Note 64GB kini dilancarkan di Malaysia


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Untuk pengikut tegar teknologi telefon pintar, pasti tahu tentang kewujudan Xiomi. Xiaomi adalah sebuah syarikat internet mudah alih yang berdedikasi untuk mewujudkan pengalaman kepada pengguna teknologi. Ditubuhkan pada 2010 , syarikat ini telah menjadi salah satu syarikat teknologi terkemuka di China. Selepas melancarkan Mi 4i pada Mei yang lepas, kini Xiomi terus aktif mengeluarkan produk flagship baru di Malaysia.

Sebentar sahaja tadi Mi Malaysia telah mengumumkan Mi Note 64GB kini dilancarkan di Malaysia melalui laman facebook Mi Malaysia.

Mi Note

 

 

 

Mi Note 4

 

Mi Note 64GB yang terdapat dalam satu pilihan warna sahaja iatu putih, sedia untuk dimiliki dengan harga RM1549. Menarik tentang Mi Note adalah, ia mempunyai fungsi 4G dual sim, di mana anda boleh menggunakan dua sim dalam masa yang serentak. Anda tak perlu lagi membawa dua telefon untuk dua sim yang berbeza. Berikut adalah spesifikasi lebih lanjut tentang Mi Note.

 

Mi Note Full

 

Mi Note Spec 2

Mi Note Spec 3

Mi

Untuk peminat Xiomi, anda boleh membuat pembelian Mi Note 64GB pada 28 Julai 2015, Selasa, 12PM – hanya di mi.com/my/ . Mi Malaysia turut bakal mengada sesi acara berkongsi pengalaman Mi Note bersama penggunanya pada hari Sabtu, 25 Julai 2015 nanti. Pasti lebih banyak penjelasan tentang teknologi terkini ini akan dikongsikan bersama pengguna.

Mi Note 3

Untuk info penuh berkenaan dengan Mi Note, sila layari Mi Malaysia .

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Fatin Razali

Picisan yang gemar menyusun aksara menjadi sesuatu yang indah dibaca. Tiada pengalaman mengembala kambing biri-biri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *