, , , , ,

Mermaid Store Butik Jenama dari Liyana Jasmay


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zaman kini, kebanyakkan pelakon, penyanyi mahupun selebiriti Malaysia semakin bijak meluaskan jenama sendiri dengan menubuhkan perniagaan. Ini termasuklah selebriti yang semakin berseri-seri sejak hamil anak kedua. Pelakon dan penyanyi popular, Liyana Jasmay melancarkan butik jenamanya sendiri, Mermaid Store di Setapak Semalam.

8

7

Mermaid Store butik jenama dari Liyana Jasmay ini menjual koleksi pakaian dan aksesori untuk kaum hawa yang sangat elegan dan menawan. Menurut Liyana, dia mengambil masa selama setahun untuk mengukuhkan jenama ciptaannya Mermaid Luxe sebelum yakin untuk membuka butik sendiri. Liyana yang sebelum ini aktif mengukuhkan jenama Mermaid Luxe dengan menyertai aktiviti jualan melalui kedai vendor atau bazar.

1

3

2

4

Walaupun sudah mempunyai butik sendiri, Mermaid Luxe tetap akan dijual di bazar-bazar seperti yang diusahakan sebelum ini. Menurut Liyana, kewujudan butik Mermaid Store ini akan memudahkan peminat jenama Mermaid Luxe untuk mendapatkan koleksi pakaian mereka. Mermaid Luxe mempunyai pelbagai jenis hijab, jubah, dress dan banyak lagi variasi pakaian.

6

5

Untuk anda yang mahu singgah ke butik Mermaid Store, bolehlah ke Starparc Point, Setapak. Hanya waze ke ‘Mermaid Store KL’ untuk arah ke sana. Segala info terkini mengenai Mermaid Store boleh diketahui melalui Facebook ataupun Twitter mereka.

Tahniah kepada Liyana Jasmay dari kami team Ehgosheep!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Fatin Razali

Picisan yang gemar menyusun aksara menjadi sesuatu yang indah dibaca. Tiada pengalaman mengembala kambing biri-biri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *