Advertorial

Maxis Lancarkan Telefon Pintar 4G NeXT X1

Selepas pelancaran NeXT M1 pada awal tahun ini, kini Maxis memperkenalkan model baru kepada jenama NeXT iaitu NeXT X1. Telefon pintar 4G yang terbaik ini menawarkan pengalaman yang tiada bandingan, dengan jaminan 24 bulan bersama pengantian segera, serta perlindungan skrin 12 bulan. NeXT X1 juga ditawarkan dengan pelan mudah alih pada hanya RM98 sebulan.

“Memiliki telefon pintar kini sudah menjadi keperluan yang amat penting bagi rakyat Malaysia. Walau bagaimanapun, harga telefon kini sudah menjadi semakin mahal, terutamanya untuk memiliki dan mengekalkan telefon pintar yang mewah. Kita sentiasa berasa bimbang ada kemungkinan kerosakan boleh berlaku dan ini boleh menyebabkan kos pembaikan yang tinggi. Dengan NeXT X1, Maxis akan mengapuskan semua kebimbangan ini. Kami tidak hanya menawarkan data dan panggilan – kami juga memberi pelanggan ketenangan fikiran dengan pengalaman pemilikan yang hebat pada nilai yang amat baik. Lebih baik lagi, telefon pintar ini dibawakan oleh rangkaian No 1 4G Maxis” kata Arjun Varma, Ketua Pascabayar Maxis.

Selain daripada pengalaman pemilikan yang tiada bandingan, NeXT X1 juga menawarkan faedah-faedah berikut:

  1. Pelan sedia ada untuk diguna – 6GB data 4G yang pantas, 50 minit panggilan percuma dan tambahan internet yang menarik pada hanya RM4/GB.
  2. Ciri peranti berkuasa – telefon pintar 4G yang berkualiti tinggi dengan skrin paparan FHD, kamera AF 16MP dan sensor cap jari.
  3. Mudah dan mampu dimiliki – pelanggan boleh mendapatkan NeXT X1 yang ditawarkan dengan pelan mudah alih sedia untuk diguna, tanpa bayaran pendahuluan pada hanya RM98 sebulan.

Telefon baru NeXT X1 dilancarkan secara rasmi pada 2 November yang lepas, dimana personaliti tempatan, Scha Al-Yahya telah diperkenalkan sebagai duta jenama NeXT. Scha akan membintangi semua iklan cetak dan TV NeXT X1, termasuk treler filem khas untuk telefon.

NeXT X1 boleh didapati menerusi Maxis Online Store serta semua Pusat Maxis Rakan Eksklusif Maxis (MEP) di seluruh negara mulai hari ini.

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top