,

Maggi Royale: Choose Your Own Adventure Contest -Percutian idaman untuk dimenangi!


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Kalau tanya, mesti semua orang akan katakan yang mereka perlukan cuti kan? Tapi untuk membayar satu percutian idaman bukanlah murah. Bagaimana kalau kami katakan yang korang boleh bercuti ke tempat idaman dengan seorang teman pilihan, bila-bila masa yang korang tetapkan secara PERCUMA! Kepada penggemar Maggi, inilah masanya untuk korang sertai peraduan Maggi Royale -Choose Your Own Adventure. Inilah masanya untuk merealisasikan percutian impian korang tu.

Lagi banyak Maggi Royale yang korang beli, lagi besar peluang untuk menang! Mudah je nak join! Cara-caranya macam ni:

m3

Hadiahnya ternyata lumayan. Menangi sebahagian dari hadiah bernilai RM265,000. 2 grand prize dapat pakej percutian pilihan anda bernilai RM20,000 untuk 2 orang. Hadiah-hadiah lain pula adalah seperti pakej percutian extreme pilihan bernilai RM8,000 untuk 10 pemenang, pakej percutian extreme pilihan bernilai RM3,000 untuk 20 pemenang dan percutian extreme pilihan bernilai RM1,500 untuk 30 pemenang. Hadiah saguhati pun ada tau, dapat beg travel bernilai RM500 untuk 80 pemenang. Memang lumayan!

m2

Peraduan ni berlansung dari 1 Julai hingga 31 Ogos 2015. Masih ada masa untuk menyertainya. Jangan berlengah lagi! Beli Maggi Royale banyak-banyak dan menang percutian idaman. Lagipun Maggi Royale ni memang sedapppp. Cuba tengok cara instafemes Hanie Hidayah masak Maggi Royale. Meleleh air liur! Perasa kegemaran kami Korean Spicy Braised Beef. Memang sedap! Mmmbekkk…

hanie

Info lanjut pergi ke www.maggi.com.my/royale-contest

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by DeeraNamzar

Hidup ini indah. Senyum. Instagram & Twitter : @areedrazman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *