, , ,

Kecik Digantung Tak Bertali Oleh Pengurusan Hyper Act?


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jika di luar negara kita amat sinonim dengan Taylor Swift yang asyik bertukar-tukar pasangan dan bila dia putus dia akan keluar lagu baru. Tapi lain pula di Malaysia, Lagu dah femes tapi vokalisnya dibuang?

Mesti korang dah dapat agak kan siapa yang kami maksudkan? Yaa.. jika sebelum ini lagu Hanya Aku dan Harapan sangat popular sehinggakan Ronnie digugurkan dari kumpulan ini. Benda seaakan dejavu berlaku kepada Kecik.

Selepas lagu Takkan Pergi dan Bukan Untukmu popular giliran Kecik pula digantung tak bertali oleh pihak pengurusan Hyper Act. Apa sudah jadi?

Sudah hampir 3 bulan Kecik tidak diberi kata putis dan bergantung tak bertali oleh pengurusan Hyper Act. Namun Kecik tidak kuat dan meluahkan perasaan beliau di laman Twitter. 

Bila dibaca kesian juga kat Kecik. Harap pihak pengurusan Hyper Act bersikap profesional. Kalau taknak kat Kecik lepaskan lah dia. Jangan bagi dia Harapannn…harapan menjadi layuuuu…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Shepherd

Penjaga Kambing yang suka bergosheep.
90% Sheep & 10% Shepherd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *