,

Cute LOL Love WTF Angry Cry

Ini Dia Cerita Disebalik Salah Faham Antara Fasha Sandha dan Nora Danish


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Semalam telah di adakan press conference di antara Pihak GlassGo Media iaitu pengajur Fenomena Aidilfitri 2017 iaitu En Amir Ridzuan telah menjelaskan bahawa dia la punca segala salah faham terjadi.

Menurut sumber yang dipercayai En Amir Ridzuan telah berbincang dengan family Nora Danish di lobby hotel sebelum panggilan dibuat kepada pihak En Izani & Sajat untuk mengelak Fasha Sandha masuk ke acara fashion show berkenaan.

Syabas kepada En Amir Ridzuan kerana mengaku kesalahan beliau & harap tidak ada isu saman menyaman di antara Nora Danish & Fasha Sandha . Jangan kerana perkara ini kita tutup periuk nasi orang. Kadang – kadang orang cakap luka lama boleh berdarah kembali . Ini kerana masing masing menerima tekanan daripada pihak penganjur.

Kepada peminat – peminat Sajat jangan mengata , Sajat tidak bersalah . Kepada En Amir belajarlah daripada kesilapan, jangan kerana mulut badan binasa, kita semua tidak sempurna . Semua orang tahu kisah Nora & Fasha , nak cerita hal mereka ni panjang dan takkan habis. Kepada para peminat janganlah terlalu fanatik kerana perkara ini telah pun dijelaskan oleh pihak GlassGo Media pada sidang media semalam.

Biarlah para artis yang terlibat itu selesaikan sendiri masalah mereka. Semoga business terus maju dan be profesional , jangan kerana ini business sedia ada jadi masalah. Jadi marilah kita sama sama perbaiki diri kita , bulan ramadhan dah dekat ni, buang yang keruh , amik yang jernih

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 50.000000%

Written by Shepherd

Penjaga Kambing yang suka bergosheep.
90% Sheep & 10% Shepherd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *