, ,

“Harry Potter and the Cursed Child” Taruhan Terbaru J.K. Rowling


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ini mungkin berita yang ditunggu-tunggu oleh peminat-peminat filem Harry Potter. Sempena ulangtahun penerbitan Harry Potter and the Philosopher’s Stone, penulis terkenal J.K Rowling mengumumkan cerita baru mengenai Harry Potter.

Perkara ini diumumkan sendiri oleh J.K Rowling melalu status yang dimuatnaik di laman twitter beliau pada 2 hari lepas.

Harry Potter and the Cursed Child merupakan kerjasama di antara J.K Rowling, penulis Jack Thorne dan sutradara John Tiffany. J.K Rowling juga mengatakan yang teater ini bukanlah prekuel, dan mereka juga patut paham kenapa tiada novel untuk cerita ini kerana ramai peminat yang ingin melihat hanya Harry Potter yang berlakon.

Masih belum ada cerita lagi tentang siapa yang akan membintangi tayangan teater dari J.K Rowling ini, tapi harapan untuk melihat pelakon-pelakon yang sebelum ini membintangi teater Harry Potter and the Cursed Child dalam teater ini adalah sangat tipis kerana mereka sudah tidak sesuai untuk memegang watak ahli sihir muda.

Semuanya masih menjadi tanda tanya termasuklah bila, dimana dan siapa yang akan membintangi teater ini, sama-samalah kita tunggu okay.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Shepherd

Penjaga Kambing yang suka bergosheep.
90% Sheep & 10% Shepherd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *