, , ,

Gwen Stefani & Gavin Rossdale sah bercerai


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Penceraian bintang Hollywood adalah perkara yang biasa kita dengar. tetapi kadangkala kita digegarkan dengan kisah perpisahan pasangan bintang Hollywood yang memilukan. Perpisahan pasangan ini sememangnya memeranjatkan para peminat kerana mereka sentiasa kelihatan bahagia bersama.

orig-12730611

Gwen Stefani dan Gavin Rossdale telah berkahwin pada tahun 2002 kelihatan saling mencintai dan bahagia. Setelah 13 tahun berkahwin, dua pemuzik terkenal ini akhirnya bercerai pada hari Isnin lalu (3 Ogos 2015). Kedua-duanya menyatakan tiada persefahaman menjadi sebab utama penceraian mereka dan berstuju untuk membesarkan 3 orang anak mereka bersama.
Gwen-Stefani-Family-Pediatric-AIDS-Benefit-Photos

 

“Walaupun kami berdua telah membuat keputusan untuk tidak lagi menjadi pasangan dalam perkahwinan, kami tetap ingin kekal menjadi pasangan ibu bapa dan akan komited untuk membesarkan anak-anak kami dalam suasana yang sihat dan gembira,” Ujar Stefani dan Rossdale dalam penyataan rasmi mereka. Mereka juga mengharapkan sedikit ruang privasi daripada media buat sementara waktu.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by DeeraNamzar

Hidup ini indah. Senyum. Instagram & Twitter : @areedrazman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *