, ,

Gambar behind the scene #followmeto oleh Murad Osmann


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Untuk anda yang aktif di Instagram, mesti kenal dengan Murad Osmann kan? Lelaki yang mengikut sahaja teman wanitanya kemana-mana mengelilingi dunia. Pasangan yang baru sahaja berkahwin ini merupakan pencetus kepada hashtag #followmeto .

Murad Osmann dan Nataly telah banyak menghasilkan gambar-gambar yang sangat menakjubkan di lokasi-lokasi yang terkenal di dunia. Jom kita usha!

 

MuradOsmann1

MuradOsmann2

Hebat kan? Tapi pernah tak anda semua terfikir macam mana gambar-gambar #followmeto ini dihasilkan? Macam mana rupanya Murad Osmann mengambil gambar Nataly? Perlukan props atau spontan sahaja?

Haaa untuk anda yang nak tahu, beginilah rupanya Murad Osmann mengambil gambar Nataly. Murad Osmann mengunakan kamera yang menghasilkan gambar yang berkualiti tinggi dan juga memerlukan props seperti tangga. Kadang, untuk mendapatkan mood dan juga membuatkan gambar mereka lebih menarik, Nataly akan mengenakan pakaian tradisional lokasi tersebut. Wah! Mengagumkan kan?

Okay jom layan Gambar behind the scene #followmeto oleh Murad Osmann !

Murad 8

BTS-Murad 8

Murad 10

BTS-Murad 10

Murad 2

BTS-Murad 2

Murad 5

BTS-Murad 5

 

Pasangan #followmeto ini sering dijemput ke lokasi-lokasi yang menarik dan kebiasaannya, aktiviti mereka juga disertai dan ditonton oleh orang lain. Menurut Murad, kadang ia agak sukar untuk mengambil shoot yang menarik apabila fokusnya kadang terganggu dengan orang sekeliling.

BTS-Murad 9

BTS-Murad 7

BTS-Murad 6

BTS-Murad 4

BTS-Murad 3

BTS-Murad 1

Untuk yang belum follow lagi instagram Murad, boleh follow @muradosmann . Sambil-sambil tu boleh follow instagram kami gak di @ehgosheep ! Tehee

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Fatin Razali

Picisan yang gemar menyusun aksara menjadi sesuatu yang indah dibaca. Tiada pengalaman mengembala kambing biri-biri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *