Viral

“Dah lama diamkan diri pasal previous place for my intership dekat…” Gadis Ini Dedahkan Pengalaman Buruk Ketika Intern Di Christy Ng

Tak best betul bila bangun pagi-pagi baca cerita yang menyakitkan hati. AzlinNurAin atau nama penuh beliau Azlin Nur Ain Azman telah berkongsi pengalaman beliau ketika membuat intern di satu syarikat kasut kahwin yang terkenal iaitu Christy Ng.

Bila kami baca cerita beliau ni, kami rasa kecewa sebab sepatutnya syarikat yang terkenal macam ini menjaga kebajikan pekerjanya dan tiada cerita-cerita yang kurang manis seperti ini yang akan muncul.

Selain Azlin ada juga orang lain yang pernah terima nasib sama macam dia ni

Kesimpulannya, kepada adik-adik semua kalau nak intern tu, mohon buat research tentang company yang korang nak pegi buat internt tu dan baca review orang yang pernah kerja atau intern kat situ. Jangan biarkan benda-benda macam ini berulang lagi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top