Artis

5 Benda Yang Anda Boleh Buat Di Kidzania

Bagi mereka yang mungkin tidak tau pasal KidZania ni, ni nak cerita. Kidzania merupakan pusat hiburan keluarga tertutup yang terletak di Mutiara Damansara. Kidzania menawarkan pembelajaran interaktif dan pengalaman dalam hiburan untuk kanak-kanak di dalam bandar yang bersaiz kecil. Pengalaman berada di sini adalah seperti kehidupan sebenar yang memperkasa, memberi inspirasi dan mendidik anak-anak kecil dalam melakukan pekerjaan di dalamnya.

Jadi apa yang korang boleh buat kat Kidzania ni?

1.Jadi Radio Announcer

2. Jadi Hakim

3. Jadi Doctor

4. Jadi Banker

5. Jadi Pilot

Itu dia 5 benda yang korang boleh buat kat Kidzania tapi untuk anak-anak korang lah, tapi kalau korang nak datang Kidzania pun boleh? sebab Hashtag Media dengan kerjasama Kidzania KL dan Aepul Roza Entertainment akan mengadakan The Rock Show sempena Back To Kidz punya kempen di Kidzania pada 29 Oktober ini, pukul 6 petang.

Macam mana nak dapatkan tiket? Korang boleh order tiket (RM50) melalu whatsapp di sini https://t.co/gmSePcESMn atau korang boleh beli tiket online (RM45) dengan mengunakan promo code yang disediakan di sini http://www.11street.my/productdetail/kidzania-kuala-lumpur-back-2-kidz-the-rock-show-53130103

Jangan tunggu lagi, cepat-cepat pegi beli okay! bukan senang nak layan gig dalam Kidzania ni!!

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top