, , , , , , , ,

10 Perkara Bodoh Yang Orang Malaysia Ambil Peduli Sepanjang 2016.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
9 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

#3: Lelaki Mula-Mula Pakai Baju Berwarna Lepas Tu Cuma Pakai Tuala.

Orang Malaysia ni, lagi dia tak suka benda tu, lagi dia cerita pasal benda tu. Lagi dia meluat, lagi seronok dia share. Sebab bila dia share benda ni, ramai kawan-kawan dia RT ramai kawan-kawan dia like. Sebab kawan-kawan dia pun jenis orang Malaysia yang tak suka tapi bercerita.

Macam kes yang berada di tangga ketiga ni. Semua orang tak suka mamat ni. Sebab mamat ni macam annoying gila dia kata dia menegakkan sesuatu, tapi cara dia menegakkan sesuatu tu ironi gila dengan benda yang dia melawan.

Tapi orang kita ambil peduli. Sebab bila ada isu macam ni, masa lunch hour atau tea break atau time dating nanti adalah topik nak diborakkan.

Bila ramai orang kita share cerita pasal dia, lagi dia jadi dikenali ramai. Dan lagi KPI dia capai kalau betul kata orang, dia dibayar untuk buat benda-benda ni.

Siapa yang tolong dia capai KPI dia?

Korang. Tahniah!

9 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *