, , , , , , , ,

10 Perkara Bodoh Yang Orang Malaysia Ambil Peduli Sepanjang 2016.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
7 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

#5: Perempuan Cakap English Ada Accent Meloyakan.

Ni lagi satu. Makin meluat perkara yang dia buat, makin ramai yang share video dia. Makin loya gambar dia dekat Instagram, makin ramai yang mengata dekat Twitter.

Lagi sekali bro cakap, lagi ramai bercakap pasal dia, lagi famous dia jadi. Lagi ramai follow dia sebab nak jadikan bahan mengata, lagi kaya dia dapat job.

Dia buat video accent annoying, semua orang berhenti share! Biar jangka hayat video tu mati dekat situ je. Jangan endorse walaupun niat dihati nak mengata. Bak kata orang putih, every publicity is a good publicity. Kenapa perlu buang masa untuk ambil peduli dekat manusia yang macam ni?

Pergilah ambil peduli dekat mat salleh yang datang Malaysia lepas tu pandai cakap Melayu fasih siap ada accent Terengganu yang tanpa dibuat-buat!

Tak pasal perempuan ni sekarang bro dengar dah jadi duta produk dan dah dapat beberapa job berlakon. Dia kaya tapi kau cuma dapat dosa!

7 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *