, , , , , , , ,

10 Perkara Bodoh Yang Orang Malaysia Ambil Peduli Sepanjang 2016.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
6 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

#6: Pakwe Buat Surprise Birthday Dekat Makwe Aww Sweet Sangat.

Kes ni yang paling kelakar sekali mestilah golongan wanita. Bukan main mendambakan lelaki ni. Bukan main lagi share dekat segala medium yang ada dengan harapan dapat boyfriend yang macam ni. #RelationshipGoals katanya.

Soalan bro, bila dah share dekat Twitter, Instagram dengan Facebook, dah tag boyfriend masing-masing, ada ke dapat surprise birthday party yang macam ni? Tak dapat juga kan?

Yang lelaki pulak, bukan main ramai lagi yang sentap dengan peristiwa ni. Kau dah tak mampu jadi lelaki tu, kau senyap je lah. Kau jangan terbuai dengan perasaan ego kau. Lepas tu bila kau lepaskan dekat media sosial, makin ramai perempuan yang nak tengok video tu. Makin ramai perempuan nak ada relationship yang macam tu. Makin susah kau dapat makwe, bro.

Orang perempuan zaman sekarang, suka baca tweet pasal relationship goals, suka tengok instagram sweet-sweet macam ni. Sampai lupa yang relationship tu sebenarnya dua hala. Bukan lelaki je kena buat benda yang sweet-sweet macam tu.

Nak dilayan umpama puteri tapi taknak melayan umpama raja.

6 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *