, , , , , , , ,

10 Perkara Bodoh Yang Orang Malaysia Ambil Peduli Sepanjang 2016.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
5 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

#7: Instafamous Sailang Makwe Kawan Baik.

Cuba bagitau dekat bro, macam mana kau boleh ada masa nak layan benda macam ni? Kau baca instagram kawan baik dia punya caption pun dah makan masa at least 2 minit. Lepas tu kau stalk instagram makwe tu dah agak-agak dalam 10 minit. Lepas tu kau pergi balik akaun instafamous tu, kau baca pulak caption penjelasan dia. Tu pun lagi 3 minit. Tak pasal-pasal 15 minit dah terbuang. Tu belum bro kira masa kau duk tweet pasal isu ni lagi.

Kau takde benda lain ke nak buat dari duk cerita dan bantu viral kisah cinta yang kelakar macam ni? Bukannya cerita keburukkan dia dekat media sosial boleh buat dia jatuh saham atau buat dia dah tak boleh buat duit dari buat video paid review. Kau cerita keburukkan dia buat dia lagi ramai orang nak stalk dan follow dia dan secara tak langsung tambah followers dia dan buat dia dapat lagi banyak duit dari buat video paid review.

Lagi sekali bro tanya, kau dapat apa? Dia makin famous, satu video Instagram yang dia buat sekarang, lagi besar pendapatan dia dari gaji kau sebulan silap-silap!

5 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *