, , , , , , , ,

10 Perkara Bodoh Yang Orang Malaysia Ambil Peduli Sepanjang 2016.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
4 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

#8: Perempuan Menyanyi Tak Sedap Di Twitter.

Orang nyanyi tak sedap, tapi kau RT tweet video dia. Tak pun kau quote tweet dia sambil bagi komen kau yang kata dia nyanyi tak sedap. Tanpa kau sedar, views video Youtube dia tiba-tiba dah cecah 500 ribu views. Walaupun dia nyanyi tak sedap.

Tapi kau pernah sedar tak yang sebenarnya kau dah membantu dia untuk dapatkan perhatian yang dia nak. Ye, ramai yang cakap dia nyanyi tak sedap sama macam pendapat kau. Tapi kan lagi bagus kalau dia nyanyi tak sedap, tapi kau tak share? Biar takde orang tau yang dia menyanyi. Dia pun tak dapat publisiti, kau pun tenang. Sebab apa tenang? Sebab video nyanyi takde orang view. Nak buat next video pun rasa malas dah takde orang tengok!

Tapi kau bantu dia dapat view! Dan dia dapat jadi famous! Kau jadi apa?

4 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *