, , , , , , , ,

10 Perkara Bodoh Yang Orang Malaysia Ambil Peduli Sepanjang 2016.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
3 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

#9: Dua Puak Budak-Budak Bergaduh Di KLCC.

Yang ni lagi kelakar. Yang join pun kelakar, yang perbesarkan isu ni pun kelakar. Yang join dan create benda ni sah-sahlah takde benda lain yang dia orang boleh buat mengisi masa lapang dia orang di hujung minggu. Tapi yang perbesarkan isu ni pun boleh tahan juga.

Sebab bukan setakat perbesarkan isu, tapi siap share lagi video-video berkaitan benda ni. Tak pasal-pasal lagi ramai crowd yang join benda ni. Cuba kalau kau perbesarkan isu tu, tapi kau kias-kias je. Tak share video, tak sebut nama puak-puak ni. Barulah kau tak membantu kedua puak ni dapat pengikut yang baru!

Dah lah bergaduh pasal benda yang entah apa-apa. Tapi tak salah dia orang juga, sebab dia orang semua budak lagi. Kita pun pernah jadi budak jugak apa.

Let people live. Nanti esok-esok dia orang kenang balik zaman muda dia orang, dia orang akan rasa bodoh sendiri.

3 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *