, , , , , , , ,

10 Perkara Bodoh Yang Orang Malaysia Ambil Peduli Sepanjang 2016.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
2 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

#10: Video Dua Perempuan Bertudung Menyanyi Miming Di Instagram Dan Twitter.

Bro tak tau apa dalam benak fikiran orang pertama sekali yang share video ni dari pemilik asal. Kenapa dia tweet pasal video ni? Dia mudah terhibur ke? Nak kata terhibur, tak juga. Kenapa perlu save video dia, dan share balik di platform media sosial sendiri? Kalau rasa video tu annoying, kenapa perlu sebarkan lagi? Biarlah hayat video tu habis terus di media sosial dua budak perempuan tu.

Yang lagi kelakar, orang yang retweet dan yang share di laman facebook. Apa yang korang fikir? Secara tak langsung, kau dah sebarkan kebencian terhadap perempuan tu satu hal, dan secara tak langsung kau dah famouskan dua-dua budak perempuan tu. Kita dah ada Bobo tu cukuplah. Cukuplah kita orang Malaysia buat silap sekali. Kenapa mesti pisang berbuah dua kali?

Yang bodoh biarkan jadi bodoh. Kita jangan biarkan diri kita diperbodohkan sama.

2 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *