Lee Kwang Soo memang betul-betul setaraf gelarannya, ‘Asia’s Prince’! Hari ini, dia sekali lagi mendapat penghormatan sebagai duta dan model aplikasi LINE Malaysia.

line kwangsoo

Menurut agensi naungannya, King Kong Entertainment, Lee Kwang Soo yang cukup terkenal mempunyai ramai pengikut luar negara telah pun dilantik menjadi wajah baru aplikasi global LINE Malaysia.

Menurut LINE Malaysia, mereka akan memulakan proses pemasaran sebaik sahaja menerima Lee Kwang Soo sebagai duta mereka. Mereka akan melancarkan sistem kutipan mata yang juga akan bekerjasama dengan jenama-jenama besar seperti  Starbucks, Chatime dan GS Caltex.

Menurut Pengurus Promosi LINE Malaysia, “Melalui Lee Kwang Soo,  yang disayangi peminat di serata dunia termasuk Malaysia, kami akan menjalankan sistem kutipan mata yang akan memberi kelebihan kepada pengguna LINE Malaysia  khususnya peminat Lee Kwang Soo sendiri.

Lee Kwang Soo pula menyatakan dia gembira dengan berita ini dan tidak sabar untuk bertemu semua peminatnya di Malaysia. Apa lagi peminat Running Man dan Kwang Soo? Cepat upload aplikasi LINE dan terima segala kelebihan yang ditawarkan.