Seperti yang semua sedia maklum, kumpulan K-Pop yang kini popular dengan lagu “Bad Boy” iaitu BIGBANG telah membuat World Tour dan mereka menjadikan Malaysia salah satu lokasi untuk mereka mengadakan konsert dorang ni. Rasanya ini kali pertama mereka membuat persembahan di Malaysia.

Kalau diikutkan BIGBANG hanya mengadakan konsert mereka sehari saja, tapi disebabkan respon yang tinggi dan penjualan tiket yang laku gila, pihak penganjur terpaksa menambah sehari lagi untuk kumpulan BIGBANG membuat konsert dan menjadikan BIGBANG membuat persembahan selama dua hari berturut-turut, power tak power penangan K-Pop kat Malaysia ini.

Malas nak cakap panjang, apa kata korang layan gambar yang telah diambil oleh Tian Chad sepanjang konsert BIGBANG World Tour [MADE] 2015 berlangsung di Malaysia.

Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 16 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 15 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 14 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 13 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 12 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 11 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 10 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 9 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 8 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 7 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 6 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 5 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 4 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 3 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 2 Gambar Sekitar BIGBANG World Tour [MADE] in Malaysia 2015 1

Kalau korang nak tengok lagi banyak gambar, nanti Tian Chad akan share lagi banyak gambar sekitar konsert tersebut, apa yang korang kena buat ialah just like fanpage beliau di iamtianchad!!

Apa-apa pun terima kasih pada pihak Tian Chad sebab bagi kebenaran untuk kami mengunakan gambar ini untuk tatapan peminat yang tak dapat datang ke konsert BIGBANG ini!